Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2009

Нічний Лондон 3

Коли повертаєшся в Лондон під вечір, літак плавно занурюється у хмари й через якусь мить перед очима виникає фантастичне видовище - нічний Лондон. Навіть такі класні фотографії не можуть передати усю гаму відчуттів, від яких захоплює подих. PS Посилання знайшов у Екслера .

None of Us Are Free

Пісня з House M.D. На мій, суто суб'єктивний, погляд просто геніальна. PS Немає нічого кращого ніж мчати нічний моторвеєм під таку музику.

Dr. House, Hunting

Тількино подивився епізод Полювання (Hunting) 2-го сезону. Це просто супер! Сцени засади з колишньою дружиною на горищі її будинку та несподіваний вчинок др. Камерон - це просто 5 балів! :)

Dr. House 2

Вже писав про серіал Доктор Хауз. Спочатку я замовляв диски на Lovefilm.com , але коли мені прислали тріснутий диск і я не зміг дізнатися чим же все-таки закінчилась чергова історія (не важливо яка), терпець увірвався і тепер у мене є всі 4 перші епізоди. Другий сезон не менше захопливий ніж перший. До звичайних проблем Хауз додалася колишня дружина, яка тепер працює юристом в клініці. Змінився також саундтрек, музики тепер набагато більше і це не може не радувати. А сам доктор видає "на гора" свої чергові хаусізми. До речі, багато чого цікавого є на сайті фан-клубу серіалу. Update. Мої улюблені персонажі: доктор Уілсон (James Wilson) та доктор Камерон (Allison Cameron) .

Мовні цікавинки

Знаєте, як звучить англійський аналог приказки: "Краще синиця у руці ніж журавель у небі"? Ось як - A bird in the hand is worth two in the bush. Ні тобі синиці, ні тобі журавля - все просто птиця :) А ось ще маленьке відкриття. Слово прокурор - символ влади та мрія усіх першокурсників юрфаків. А ось яке значення має англійський аналог procurer : a person who obtains prostitutes for people who want to have sex with them Ось так, як кажуть, без коментарів :)

Стиляги

Колись була традиція дивитись на Новий Рік "Іронія долі.." та Голубий вогник. Потім замість останнього з'явилися "Старі пісні про головне". Проте декілька останніх років російський кінематограф та К. Ернст "радують" усіх так званим першим фільмом року. Таким проектом цього разу став мюзикл "Стиляги" . Я дивився його в Києві (кінотеатр у Києві :) Спасибі Оксані Садиковій за підказку. Історія досить проста, навіть банальна, але все зроблено на найвищому рівні! Особливо порадували видатні російські актори у епізодичних ролях. Розмова Боба з батьками, усі сцени з Сергієм Гармашем та звичайно ж кульмінація - комсомольскі збори! Приємно здивувала відсутність камеді-клабного (або пирмітивного американського) гумору. Фільм добрий та легкий, напевно найкращий російський фільм за останні багато-багато років (не рахуючи серіал Ліквідація). З.І. Всім, хто пам'ятає комсомол, політінформації, фарцовщиків та перші відеосалони присвячується!