Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2012

На радіохвилях: Юлік та Юрік та Яndex із середини

Експерт-шоу на "Ехо Москви" за участью шоумена та балагура Юлія Гусмана й генерала-майора розвідки Юрія Кобаладзе що четверга - це чергова доза позитиву та оптимізма. Кейс: Ознакомиться с делами: Цвет кожи, Нос, Вино Гости: Юлий Гусман, Юрий Кобаладзе Юлий Гусман: Ознакомиться с делами: Цвет кожи, Нос, Вино Ілья Сегаловіч - друга людина в компанії Яндекс, після Аркадія Воложа звичайно, досить цікаво й просто розповідає про складні речі. Я давно придивляюсь до Яндексу як найуспішної технологічної компанії у східній Європі. Й іноді просто хочется попрацювати в команді з такими людьми як Ілья або "Бобук" (Григорій Бакунов :) Але, на жаль, офіса Яндекса в Лондоні (поки що?) не має. Большой Дозор: Куда движется российский Интернет? Гости: Илья Сегалович Наша позиция - это первая фраза, которая была написана Леной Колмановской в документах «Яндекса». Сентябрь 1997 года: «Яндекс» - зеркало Интернета...

На роботу в Німеччину

Може комусь стане в пригоді. Німеччина планує спростити візовий режим для кваліфікованих спеціалістів з країн не членів ЄС. Така програма свого часу була в Велікобританії, але, на жаль, зараз вона вже закрита.

Новий iPad

Приїхав! Буду тепер читати книги та дивитись iPlayer на Retina екрані. В порівнянні з моїм першим iPad - це просто небо й земля. В тему. Екслер нещодавно зробив огляд нового Огризка . Написано легко, з гумором. Так як й завжди у Алекса.

Бард Семен

Камеді Клаб (КаКа) мені ніколи не подобався, але там "осіло" багато талановитих персонажів. Семен Сліпаков - легендарний КВНівський капітан Збірної П'ятигорська. В КаКа він співає пісень. Деякі з них просто шедеври: А ось тут весь репертуарт. Насолоджуйтесь! :)

Резина

Багато хто скаже що "резина" - це російське слово, а українською буде "гума". В даному випадку це не принципово. Англійське слово слово resilient можна перевести як пружний, еластичний. Воно не є шороковживаним, тому іноді я забуваю його значення й доводиться звертатись за допомогою до словника. А сьогодні мене просто осінило. Поряд з resilient було слово resin . Це не що інще як "рузина" або "гума" :) Сподіваюсь, тепер не буду забувати.

Історія одного постеру

Недарма Лондон, та Британію загалом, вважають одним із світових центрів дизайну. Вони вміють створювати культові речі буквально з нічого. Взяте звідси . P.S. Книжковий магазин - це просто щось!

Конкорд за парканом

У Брукландс (Brooklands), сусідньому селі, є музей який так й називаються Brooklands Museum . Багато разів проїжджаючи неподалеку, бачив хвости літаків за парканом. Одного теплого січневого дня вирішили розвідати що ж там таке. Як видно з назви, музей знаходиться у Бруклендс (Brooklands) , на території першого у світі гоночного треку, збудованого ще у 1907 р. Й вважається колискою британського мотоспорту. Навіть зараз побачити його обриси на супутникових знімках . По дорозі до музею ми проїжджали вздовж треку Mercedes-Benz World , по якому ганяв біленький SLK та практикувався у керованому заносі чорний S-клас. Музей займає досить велику територію. Велика частина експозиції присвячена історії мотоспорту та беспосередньо треку. Великий павільон розповідає про історію авіації британії, головним чином про військові літаки. Але головний еспонат - це один з 20 збудованих Конкордів (Concorder) . Я навіть особисто знаю людей, які літали на Конкордах. Дві компанії в Європі - British Airw