Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2013

"Я уеду жить в Лондон"

Товариш прислав лінк. Пісня так собі, а картинка прикольна. У нас тут вже майже весна :) Мені більше до вподоби кліп Pet Shop Boys . Він більше підходить Лондону настроєм. Хоча як кажуть: "на вкус и цвет - товарища нет" :)

Про дешеві авіаквитки та різні лайвхаки для повітряних мандривників

Цікава статья про те як правильно шукати дешеві авіаквитки та інші маленькі хитрості, необхідні кожному мандрівнику. Я теж раніше літав досить часто. У мене вибір квитка зводиться до простого алгоритму. Спочатку перебираються варіанти на skyscanner.net , потім на https://www.anywayanyday.com . Всі інтегратори додають свою невелику маржу, але як правило ціни на AnyDayAnyWay майже не відрізняється від ціни на сайті авіакомпанії. Але завжи в-першу чергу я перевіряю ціни на British Airwys , багато літаю саме цією авіакомпанією. До того ж вже 6 років я є Execituve Club memeber, це дозволяє мені набирати милі не тільки з кожного перельоту, а ще й з кожного потрачено фунту з кредітної картки AmEx. Загалом виходить один безкоштовний переліт на рік. Що теж непогано :) Ось такі справи.

"Сіліконове" болото

Є у славному місті Лондоні так званний Silicone Roundabout , названий так по аналогій з Кремнивою долиною (Silicone Valley) у Каліфорнії, США. Начебто там багато технологічних стартапів й взагалі життя й вирує. Стаптапів там дійсно багато, їх кільксть зашкалює за усі розумні межі. Але більшість з них ніяк не іноваційні й досить часто зовсім не технологічні. В основному студії вебдизайну на різні кольори та смаки. Це місце знаходіться на переферії фінансового району - Сіті. Далі на північ почиються звичайні міські квартали з дешевим житлом. Ну зовсім як київська Петрівка. З однією лише різніцею - Троєщина почиається не через річку, а відразу за рогом. Й гопота тут здебільшого чорнява та пересувається переважно на велосипедах. Коли я тільки почав працювати на новому місці так незвично було знову звикати до завивання поліцейських сирен під вікнами. Як часто буває у Лондоні, станція метро розташована з вокзалом. Їх, вокзалів, у місті штук 20. Чим менше вокзал й чим далі від центру тим в