Skip to main content

Про Вино

Виноманам або винофілам присвячується. Віднедавна з усіх алкогольних напоїв я віддаю перевагу вину. Червоному або білому - не важливо.

Я тільки вчуся й у своєму виборі користуюся двома категоріями: "подобається", "не подобається".

З часом накопичилась певна кількість знань, якими хочу поділитись. Можливо комусь буде корисно.

Почну з книги: Oz Clarke's New Essential Wine Book: An Indispensable Guide to the Wines of the World

Також сподобалась телесерія цього ж Оз Кларка (Oz Clark) та Top Gear-орвця Джеймса Мейя (Jmaes May) Oz And James's Big Wine Adventure.

Цікаво також читати блог The Daily Wine Telegraph, а особливо 10 простых правил выбора вина в магазине, 10 расхожих мифов о вине (с последующим разоблачением) та 5 типичных ошибок, "убивающих" вино за столом.

Ну й на останок мій улюблений винний магазин - Laithwaites.

Як казав Михайло Жванецкий: "Ведь все равно же пьете, так почему не делать это с элементарным пониманием." :)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.