Skip to main content

Музей BMW

Що можна розповісти про Музей BMW? Там все про машини, мотори, мотоцикли, спорт, історію, технології та мистецтво. Там, виробництво машин теж може бути мистецтвом.



BMW - це не тільки автівки, всесвітньо відомий бренд та законодавець автомобільної моди. Це - мікрокосмос, субкультура або просто спосіб життя. Потужність, агресія, швидкість, технологічність, функціональність, зручність, аскетизм. Цей перелік можна продовжувати нескінченно.



Їх автівки, для тих, хто більше за все цінує драйв більше за люксовість та шик. Я вже не раз й не два сидів за кермом більше 10 годин в день й ніколи не відчував втоми чи дискомфорту.





Ці хлопці з Olimpiapark 2 таки знають щось, що відкривається лише обраним :)




Я зробив лише 16 фото й закинув цю справу. Передати атмосферу захоплення практично неможливо, а набагато якісніші ілюстрації можна подивитися на сайті музею.



Там зібрані моделі минулих років, концепти, які ніколи не будуть випускатися серійно й ті, яким, можливо, повезе більше.



Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.