Skip to main content

Фільмоскоп: Inception, Body of Lies, Teachers

Inception
Це фільм Крістофера Нолана (Christopher Nolan), який зняв два останніх Бетмана (The Dark Knight, Batman Begings). Така собі фантазія на тему віртуальної реальності та маніпуляцій із людською свідомість та напівсвідомістю чимось схожа на The Matrix, Vanilla Sky.
В головній ролі - Леонардо Ді Капріо (Leonardo DiCaprio), який з кожним фільмом все додає й додає як актор.
Фільм мені сподобався, хоча й трохи затягнутий, як на мене. Зате фінал фільму здивував, зовсім не типовий "голлівудський" фінал :)
А ще там є Кен Ватанабе - неперевершений останній самурай (Ken Watanabe) та Майкл Кейн (Michael Caine)

Оцінка: Нічого так (4)

Сукупність брехні (Body of Lies)
Ще один фільм з Ді Капріо та з улюбленим актором Рідлі Скотта - Расселом Кроу. Це шпигунський бойовик про війну в Іраку. Дуже динамічний хоча й трохи передбачуваний.
Крім двох головних персонажів там ще є британець Марк Стронг (Mark Strong), який просто чудово зіграв керівника йорданської секретної служби. Просто блиск!

Оцінка: Супер! (5)
Рецензія Екслера.

Вчителі (Teachers)
Серіал про одну з шкіл Бристоля, що на заході Англії. 4 чотири товариша, вірніше 3 товариша й товаришка - головні герої серіалу. Цікаві й непрості відносини в шкільному колективі, радості життя у досить провінційному місті - саме навколо цього й розгортаються усі події. Кому подобається британське кіно, а особливо сералі - дивитись обов'язково.
Його можна повністю подивитися на YouTube.

Оцінка: Вері гуд! (5)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.