Skip to main content

Фільмоскоп

RED
Це вже друга історія про пенсіонерів-суперагентів. І якщо The Expendables Сільвестра Сталоне - це стрілялка-бродилка з крутими (колись) хлопцями, то цей фільм про колишніх суперагентів спецслужб: ЦРУ, МІ6 та (сюрприз-сюрприз!) KGB. Брюс Уіліс (Bruce Willis) останнім часом рідко нас радує появою в своєму звичному амплуа крутого хлопця й цого разу не розчарував. А ще там є Морган Фріман (Morgan Freeman), Хелен Міррен (Helen Mirren) та безподобний Джон Малкович (John Malkovich).
Веселий бойовик, раджу подивитися. Там буде багато стрілянини, переслідувань, мордобою, хвилююча романтична історія, горілка, спецєфекти й багато іншого. А під кінець там ще дісталося й Молдові: "Moldova sucks!" :)

Оцінка: 4 (непогано)


The Ghost
Істрія про письменника, який взявся писати мемуари колишнього прем'єр-міністра Британії. Його попередник трагічно загинув. Не знаю що там накоїв Поланський у молодості, але фільми знімати він не розучився й робить це майстерно. У фільмі переважно британські атори: Пірс Броснан, колишній 007, та Юван Макгрегор. Але був тав ще один персонаж якого я довго не міг розпізнати. Подобрівший та лисий Джеймс Белуші зіграв роль американського видавця. У нього був лише невечликий епізод, але його поява викликала стільки приємних спогадів :)

Оцінка: 4 (сильно)

Burke and Hare
Саймон Пегг - один з моїх найулюбленіших акторів. Хоча у нього не так багато зіграних ролей, але він надзвичайно талановитий й плодовитий. Ось недавно він презентував власну книгу в BBC Breakfast. Останнім часом він покоряв Голлівуд, але здається цей період у нього проходить й він повертається туди де починав.
Фільм Burke and Hare це комедія про двох пройдисвітів, дія відбувається в Еденбурзі на початку 19-го століття. В картині багато чорного гумору, не сортирного, а саме чорного британського гумору. Й особливої пікантності додають словечки з лексикону сучасних "япі", які то тут, то там проскакують у головних героїв. Ну й звичайно ж легкий шотландський акцент :)

Оцінка: 4 (шикарно :)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.