Skip to main content

Фільмоскоп: Edge of Darkness, Michael Clayton, The Prestige

Edge of Darkness

Давно старина Мел на радував нас чимось новеньким: кіном там чи скандалом. З 2006 по 2010 роки він не зробив нічого такого особливого. Один з його останніх фільмів - "Відплата" (Edge of Darkness) - поліцейський бойовик. Мушу сказати досить непоганий.

Якщо не брати до уваги сенаторів-корупціонерів та падлюк-бізнесменів, які вже давно набили оскомину, то фільм вийшов захопливим й досить динамічним. Особливо сподобався британець Рей Вінстоун (Ray Winstone), дуже колоритний персонаж у нього вийшов.

Оцінка: Непогано (4-)



Майкл Клейтон (Michael Clayton)

Герої Джорджа Клуні (George Clooney) як правило (не)вдалі бізнесмени або авантюристи. Іноді серед них зустрічаються симпатичні романтики, як наприклад у "Мені б у небо" (Up in the Air).

Майкл Клейтон - успішний адвокат, який спеціалізується на вирішуванні чужих проблем. Дуже часто йому доручають "брудну" роботу, за яку добре платили. Але одного разу все склалося трошки не так як гадалося.

Рецензія Екслера

Оцінка: Симпатично (4)



Престиж (The Prestige)

Фільм британця Крістофера Нолана (Christopher Nolan), запам'ятайте це ім'я. Усім дивитися обов'язково! Якщо цікавлять деталі, то їх багато у рецензії Алекса Екслера. Але я все ж таки раджу подивитися кіно спочатку.

Крістіан Бейл (Christian Bale), Майкл Кейн (Michael Caine), Скарлетт Йохансон (Scarlett Johansson), з поміж інших, зайняті у цій картині.

Оцінка: Супер! (5)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.