Skip to main content

Фільмоскоп: Gnomeo and Juliet, The Linkoln Lawyer, Horrible Bosses

Гноміо й Джульета (Gnomeo and Juliet)

Мульт з чудовими британськими акторами за мотивами вічної історії кохання й протистояння, описаної британським же пиьсменником - У. Шекспіром. Мульт не схожий не останні роботи студії Діснею чи Піксар, можливо через це й не мав такого шаленого успіху. Але фільм достойний, з витонченим англійським гумором та самоіронією.

Ми втигли подивитися його уже тричі! Рекомендую!

Оцінка: Весело! (4+)



Лінкольн для адвоката (The Lincoln Lawyer)

Кримінальна драма про те як іноді адвокату доводиться робити вибір між законом, професійною етикою та мораллю. Кожній професії притаманні диформації світосприйняття. Моральні та етичні дилеми адвокатів гарно та з гумором змальовані у моєю улюбленному серіалі "Адвокати Бостона". Тут усе серьозно: адвокат - ще не залізобетоний цинік, підзахисний - втілення усіх негативних рис "золотої молоді".

Рецензія Екслера

Оцінка: Нормально (4)



Нестерпні боси (Horrible Bosses)

Це так би мовити "виробнича комедія" про трійцю товаришів, яких так достали їх начальники, що вони вирішили найняти кілера й вирішити усі проблеми раз й на завжди. Якщо Кевін Спейсі в ролі матьорого й егоїстичного боса - не новина, то начальніця-німфоманка у виконанні Дженіфер Енінстон - це зрив стереотипу.

Фільм сподобався.

Рецензія Екслера

Оцінка: Оригінально (4)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.