Skip to main content

iPad Air - BB version

Щойно подивився перезентацію новинок від Apple. Про свої враження напишу згодом. Зараз можу сказати що точно куплю новий MacBook Pro 15' й можливо iPad Air. Що до iPad Mini, то правий був Джобс - це ні риба ні м'ясо. І якщо рік тому в його придбанні ще був якись сенс, то з виходом iPad Air його вже не має.

На останок показали нову рекламу, в якій до болі знайомий голос нахвалював новий iPad Air. Доктор Уайт (D. White) навіть після завершення серіалу все ще з нами :)

Ось, насолоджуйтесь!


Comments

Dmitry said…
Лично мне мини очень нравится, количество информации и пикселей то же, удобней таскать с собой. Хотя для чтения книг я все же пользуюсь киндлом - он еще меньше и легче и влазит в карман запросто. Ну и стоит раз в 10 дешевле, поэтому можно не бояться его царапать :)
Yevhen said…
У каждого наверное разный патерн использования. Я, например, на своем смотрю фильмы, читаю и серфлю инет. Для всех этих вещей 10 лучше чем 7. С собой практически всегда ноут, чтобы работать.

В Киндле необходимости нет, так как девайсы и так хорошо сохраняются и, что важнее, сохраняют стоимость. То есть депришиейшн у iDevices намного меньше.

Свой 3G, купленный за 400, продал за 150 через два года после покупки.

Что до цены, то самый дешевый мини сейчс 299 а самый дешевый киндл - 69. Так что не 10, а всего в 4 раза дороже :)
Dmitry said…
Я свой киндл взял за 40. Дело даже не в цене, а больше в размере и весе. Та и с того экрана читается легче. Конечно, техническую литературу с кодом или с диаграммами не почитаешь, а для художественных книг - самое то.

Я сам скептически относился, но как попробовал, то на какое-то время вообще закинул свой миник
Unknown said…
Голос доктора Вайта в рекламі Ейр варто почути :)
Женя, дякую!
Yevhen said…
Браян Кренстон - чудовий актор. Його доктор Уайт залишиться в історії кінематографу. Зараз вінпочав активно зніматися у "повному метрі". Віне непогано зіграв у "Арго" Бена Афлека.

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.