Skip to main content

Daru, Windsor енд Oxford

В середині квітня в Лондоні перебував з короткочасним дружнім візитом Дару (Даценко Руслан :) Ми знайомі давно, з далекого 2000 р., славних УФС-них часів, коли Google був ще мало кому відомий, найпопулярнішим мережним шукачем був Yahoo!, мобільні телефони мали далеко не всі достойники і схожі вони (телефони) були на мініатюрні електропраски, обід за 3 гривні видався святом гурмана, і взагалі все було новим, цікавим і здавалося, що попереду ще безліч всього нового й незвіданого :)

Відразу з аеропорту Гатвік ми рванули у Віндзор, щоб не гаяти часу. Потім так трапилось, що ми обійшли усі володіння королівської сім'ї, але зовні, витративши на це близько 2 годин. Зате в кінці подорожі наш шлях співпав с руслом Темзи, що додало приємних емоцій.




Ось одні з воріт замка.


А ось доріжка до нього :)


Після обіду та короткого перепочинку ми вирушили в Oxford. Я там вже бував декілька разів, а з появою машини буду бувати частіше. Тому що гарне місто :)

Цього разу ми побачили інший Oxford: тихе, студенське містечко, без метушливого натовпу туристів, де головним засобом пересування є велосипед, вулицями ходять яскраві купки галасливих студентів, а в напів-пустих кафе попивають вечірню каву оксфордчани.

Ми прибули туди після 8-ти годин вечора і ще постояли хвилин 15 коло машини, щоб не платити за паркавку (після 18:30 безкошковно).








А ось таку красу ми здибали біля Merton College.


Нарешті цього разу дійшов до річки. Її назва, як не дивно, Темза :)

Comments

Anonymous said…
Привет, Женя.

Знакомые места :)

Руст.

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.