Skip to main content

Фільмоскоп: Public Enemies, Ice Age 3, Not the Nine O'clock News, Slumdog Millionare

Public enemies
Гангстерський епос. Нудний та затягнутий. Це скоріше напівдокументальний фільм. Все показано досить детально. Особливо гарно відтворена атмосфера 30х років минулого сторіччя. Але з точки зору пересічного глядача (навіть не великого прихильна Д. Деппа), фільм ні про що. Це напевно чергова хвороба Голлівуду або мода. Якщо раніше знімали блокбастери за епічними творами (Троя, Небесне царство, Гладіатор), то тепер всі пробують себе або в коміксах або в не такому вже й далекому минулому. Що одним прикладом може бути Операція Валькірія. Том Круз там грає чудово, реальність відтворена теж на рівні, але фільм схожий на мега-супер блокбастер часів брежнівського застою - Битва за Москву.



Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs
Білок вдвічі більше, мамонтів теж більше, плюс купка динозаврів та стихійне однооке лихо з британським акцентом, якого чудово озвучив Саймон Пегг. Класний мультик. Могло бути трішки краще. Видно автори приберегли дещо для наступного продовження. Білки там просто сходять з розуму, опосумів якось відійшли на другий або й третій план, як це не прикро, але все ще в чудовій формі.



Not the nine o'clock news
Це сатирично-гумористична програма, якій вже років 20. З тими ж Роаном Аткінсоном. Там дуже багато неполіткоректних моментів та монтажу, але навіть після стількох років все це смішно й дотепно. Справжній англійський гумор в найкращому сенсі! Дуже раджу.




Slumdog Millionaire

Цілком згоден з Екслером - дешева соплива мелодрама. Чому навколо неї стільки шуму? Таких фільмів - сотні, якщо не тисячі. В одному тільки Болівудді (індійському Голлівуді) їх випускають по десятку на рік. Так, цього разу підібрали гарну музики. Й що з того? Це, дітки, типовий приклад вдалого маркетингу. Так само як було з новий Термінатором. На фільм витратили сотню мільйонів (умовно). На розкрутку ще 20. За перший тиждень зібрали 200 (умовно). Чи підуть його дивитися на другий чи третій тиждень - вже нікого не цікавить. Вони свої гроші "відбили". Тому теоретично, можна було б обійтися лише тими 20 млн на розкрутку.

Гарного перегляду! :)

PS
Нещодавно переглянув Insider та Good year з Раселом Кроу. Чудові фільми!

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.