Skip to main content

Джейм Бонд на 45 хвилин

Джеймс Бонд - це суто британський феномен й саме британські автомобілі є вагомою його складовою. Aston Martin - це легендарна марка, яка останім часом "пішла по руках", але в кінці-кінців все ж таки повернулася у рідні пенати.

Нові моделі посутпово звільнаються від "плебейства" Volvo та Ford. Самий "писк" - Aston Martin One, їх буде вироблено усього 77 шт й чергу за ними займали ще 2 роки тому, коли концепт в-перше зявився на публіці.

У мене було багато можливостей розгледіти різні моделі AM в усіх подробицях й навіть доторкнутися до них - за рогом автосалон під вікритим небом.

А ось кліп від Top Gear, так класно показувати й розказувати про авто не вміє ніхто.


А от нещодавно, дякуючи Стасу та Лені, мав чудову нагоду відчути усю повноту влади над 500 сильним Vantage й не де-небудь, а на треці Формули 1 у Сільверстоуні (Silverstone). Спочатку нам прочитали коротку лекцію як, що й коли робити, показали тренувальний відеоролик й відвели у ангар, де нас чекали інстркутори. Заїзд тривав близько 40-45 хв, як урок у школі :)

Мені дісталась атівка з ручним перемиканням. Я ледь-ледь "розкручував" її до 4-ї швидкості, а 5-та й 6-та так й лишилися незадіяними. Від легенького торкання газу двотона махіна підцибувала від нетеплячки й видавала "на гора" такі арії, що аж закладало вуха. Дивитися на спідометр не було часу, але краєм ока бачив що стрілка скакала у межах 120 - 140 миль на годину.

IMG_0183

Ще обов'язково треба попробувати Ferrari, Porshe, BMW M3. Але це поки що тільки плани.

Comments

Гарна машина. Стильна. Я б навіть сказав - породиста.(останнє фото)

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.