Skip to main content

Фільмоскоп

Теорія брехні (Lie to me)
Як любить повторювати відомий лікар Грегорі Хауз: "Everybody lies!" А чому б не зробити про це серіал? Теж лікар, теж британець, майже така ж команда.

У Голливуді вміло спекулюють на ледь помітному, наскільки це взагалі можливо у супер політкоректному американському суспільстві, трохи зверхньому ставленні до британців. Тим не менше Тім Рот (Tim Roth), який чимось дуже схожий на Романа Аркад'євича, грає чудово. Подивився із задоволенням! Донька та колишня дружина головного героя підібрані дуже вдало й теж доволі симпатичні з нетиповою "американською" красою.




Оцінка 5 (Супер!)

FM
Кріс Одавд (Chris O'Dawd), один з головних сероїв "гіковського" IT Crowd, у новому серіалі про FM радіостанцію. Описувати словами, що там відбувається не має ніякого сенсу, краще подивитися.

Оцінка 5 (Клас!)

Defiance
Історія про єврейський партизанський рух на теріторії Польщі та західної Білорусії, який почався з трьох братів Бельські (Bielski). Фільм непоганий, в основному із за головних героїв та специфічну стилізацію: усі партизани розмовляють англійською із сильним східноєвропейським акцентом, усі друго рядні герої (радянські солдати, білоруські поліцаї та українські селяни) розмовляють на своїх рідних мовах.
Непогане кіно й досить корисне, я наприклад навіть не здогадувався про існування таких загонів.

Оцінка 3 (Так собі)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.