Skip to main content

Bon Jovi

Після відвідин концерту DM у грудні минулого року знову захотілося "хліба й видовищ". Й якраз трапилася гарна нагода - Bon Jovi давали аж 12 концертів в O2 Arena. Ці концерти - частина The Circle Tour, який включає 135 концертів в 30-ти країнах й триватиме майже цілий рік (з лютого по грудень)!

Група була стоврена 27(!) років тому й майже усі пісні написав сам Jon Bon Jovi. Враження від живого концерту, який тривав майже 3 години (!), важко передати словами. Й не можливо описати відчуття, коли 14 тисяч глядачів стоячи співають пісню свого улюбленця без музичного супроводу. Від цього просто захоплює дух!

А коли Джо сказав "Enough is enough" й залунали перші акорди їхнього хіта "It's my life" зал просто вибухнув!

Час пролетів непомітно, концерт закінчився, але всі залишилися на своїх місцях й плескали, свистіли й тупотіли ногами. Після цього музиканти повернулися на сцену й зіграли ще 6(!) пісень.

У мене більше не має слів, Джон просто супер!

Ось лише декілька з їхніх відомих речей

Always


Bed of Roses


One wild night


Make a memory

It's my life

PS
Останім часом я відкрив для себе декілька речей, які повинен намагатися зробити кожен хоча б раз у житті: подивитися Lion King в лондонському театрі, кинути саме необхідне у сумку й віправитися світ за очі й обов'язково сходина на концерт живої легенди. Наприклад, на Bon Jovi.

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.