Skip to main content

Будинок за £19,250,000

Youtube канал Matt & Summer - один з моїх улюблених. Іноді ми дивимось його всією родиною. Чудовий спосіб підвищити самомотивацію :)
Про авторів каналу можна, й треба буде, написати окремо. Вони роблять відео-огляди різної нерухомості по всій Англії. Був у них навіть один замок :)
Цей будннок знаходиться у районі St. John's Wood. Це місце - найдорожчий поштовий адрес у Великобританії з точки зору вартості нерухомості. Дорожче ніж Челсі, Найтбрідж, Уімбелдон, Річмонд та ін. :) Середня вартість маєтків на вулиці Avenue Road - £30.5 млн. Тобто цей будинок ще й не найдорожчий.
Те, що вартість житла у Лондоні просто космічна, відомо давно. Й на цьому каналі є декілька прикладів, коли звичайну 3- або 4- кімнатну квартиру(!) продавали за якісь дикі гроші. Іноді навіть без якогось особливо гарного виду з вікон. Ось навіть напівподвал за майже £2 млн. Повністью відреставрований, з гарним дизайном, у чудовому місті - Primrose Hill. Але це ж підвал (!), в якому й сонця майже не видно.
З цим будинком усе гараз з точки зору розмірів: великі просторі кімнати, свій підвал з спротзалом, басейном(!), домашнім кінотеатром. Великий сад з баскетбольною плошадкою :)
Гарний будинок, мені сподобався.
Update:
На жаль, оригінальне відео уже видалили. Як то кажуть, "хто не встиг - той запізнився" :)
Але у мене є для вас! Ось будинок в Ashley Park, Walton-on-Thames. Я прожив у тому чудовому місці 7 років, й колись ходив через Asley Park кожного дня на станцію, щоб їхати на роботу.
P.S.
Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.