Skip to main content

Дикі звичаї

Привіт усім!

Хочу поділитись з вами одним цікавим спостереженням. Почну здалека. Про новий офісний центр, де зараз знаходиться наша компанія, я вже якось писав. Так от на першому поверсі, у холі, стоїть стіл для гри у пул ("pool"). Оскільки охочих поганяти кулі багато, особливо в обідній час, то існує традиція, коли гравці кладуть 50 пі (стільки коштує одна гра) на край столу і коли він звільняється першими грають ті, хто поклав гроші раніше. Такий собі різновид черги та бронювання.

Це була приказка, а ось власне казка. Вчора, десь після обіду, ми з Мішкою (білорусом) пішли пограти і побачили чиїхось 50 пі на столі і нікого навкруги. Ми зробили спробу встановити чиї це гроші, але власника так і не знайшли. То ж ми не стали чекати, поки хтось прийде і вижене нас, і почали грати. А тепер уявіть моє здивування, коли я побачив тих же 50 пі на тому ж місті сьогодні вранці! Гроші пролежали майже добу або навіть й більше на самому видному місці.

А тепер про те саме тільки з іншого боку. Якось ми з тим же Мішкою вирішили розім'ятись з самого ранку. Підійшовши до столу побачили дивну картину. В кожну лузу був вставлений пластиковий стаканчих. Тобто можна було грати і при цьому не платити гроші. Ми звичайно стаканчики вийняли і зробили все правильно, але відчуття, що десь тут поряд працюють ще вихідці із Східної Європи або Ізраїлю довго не давала нам спокою :)

Ось такі контрасти..

Comments

Anonymous said…
Привет, Женя!

А мы тоже вставляли пластиковые стаканчики, когда оставались с какой-то проблемой на ночь и делали себе перерыв. Никого нет - чего зря деньги терять!? :) Особенно когда монеты для игры - ценная вещь, ночью их так просто не найдешь.

Руст.
Yevhen said…
Ты как та шкодливая кошка, которая хочет сделать пи-пи за креслом: во-первых, темно, в во-вторых, никто же не увидит :)

Правила существуют, чтобы их соблюдать. Ну или нарушать - это уже больше от воспитания и ментальности зависит.

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.