Skip to main content

Міцні горішки

У суботу ввечері відбувся бій за звання чемпіона світу серед важковаговиків за версією IBF. Переміг, звичайно, Володя Кличко. Він обіцяв розквитатись з Леймоном Брюстером за дивний програш 3-річної давнини і слово своє стримав - мстя його була страшна :)

Це був перший горішок. Ще є другий, вірніше 4-тий - Live Free or Die Hard. Цей фільм я ще не дивився - буду чекати на ліцензійний диск, але пам'ятаю три попередніх фільми, де Брюс показав усім покидькам "кузькіну мать" :) Цікаво, що в рецензії Екслера одна з картинок - український варіант афіші до фільму :)

Comments

Anonymous said…
Жаль, что закончилось мордобитие не так эффектно, как хотелось бы :-(
Yevhen said…
Навіщо ж так грубо? Це спорт. Ефекти важливі для кіно, а тут головне результат. Якби вийшов Лемон в 7-му раунді, то отримав би ще більше "на горіхи".
Anonymous said…
Нет, Жень - спорт, это в первую очередь шоу! Иначе по телику мы смотрели бы только итоговые таблицы. Результат, конечно, радует, но эмоции не те.

Толстый

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.