Skip to main content

Jeremy Clarkson про різне

Вже неодноразово згадував J. Clarkson'а. Він - яскрава особистість і досить відомий, вперше чергу, своїм внеском у популяризацію Top Gear. До того ж він ще й журналіст. Порадувала його колонка в "жовтуватій" газеті Sun.

Я переконаний на 100%, що Браун - найгірший прим'єр за остані 20-30 років, навіть Д. Майджер не був таким безхребетним та недологим.

PS
До речі згадування про Сталіна не випадкове. Наш диктатор тут зараз у моді. І, наприклад, у Шотландії, звідки родом і Браун, і його попередник Блер, книжкові магазини завалені літературою про Йосіфа Віссаріоновича. Особливо про його молоді роки.

Comments

Rustam Sydykov said…
Привет, Женя.

Ссылка на колонку Кларксона ведет на "пустое место". Никаких статей нет. Так задумано?

Руст.
Yevhen said…
Дякую, Руст. Тепер лінк працює.

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.