Skip to main content

Can we do this? Yes, we can!

Є щось в британцях, що важко описати словами. Так, вони надмірні, часом занадто. Але є одна риса, яка відрізняє їх серед інших. Це гумор, місцими тонкий та інтелегентний, а іноді чорний й майже на межі дозволеного.

Ще вони люблять влаштовувати різні змагання, марафони, перегони. Й дуже часто усі отримані кошти йдуть на благодійність. Якщо чесно, то я й сам не до кінця розумію як це працює. Але воно працює!

До того ж, держава до цього не має майже жодного відношення. Все це справа рук громандських організацій та окремих активістів. Так наприклад, один з найбільших заходів подібного роду - Comic Relief - легендарний сценарист, продюсер та кінорежисер Річард Кертіс (Richard Curtis).

Я дивився це відео й плакав. Два підлітки розмовляють про секс.


Тут є ще багато кліпів з Джоні Деппом, Хью Грантом та іншими знаменитостями. Й навіть із Тоні Блером. Як вам для порівняння з кремлівськими частушками? :)

А ще у них є Sport Relief. Відомі люди із світу спорту, тут цілком можна скоротити до просто "відомі люди", тому всі від великого до малого знають Уейна Руні, Анді Мюрея, Девіда Бекхема, Гарі Лінекера, Дженсона Батона та Люіса Хамільтона. Й ось вони збираються разом й валяють дурня. Виходить не просто смішно, а просто бомба! :)

Подивіться цей сюжет, він англійською але там все зрозуміло й без слів.

Comments

Unknown said…
It was great. I liked conclusion the most: very pleasurable experience.

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.