Skip to main content

Фільмоскоп

Tron: Legacy
Для початку ліричний відступ, як казала колись моя вчителька з української мови та літератури. Перше за все, мої кіносмаки не співпадають із кіносмаками Ельдара Муртазіна. Йому фільм не сподобався. По-друге, 13-та (Olivia Wilde) - у неї така кумедма стрижка й прикольний костюм. А який погляд! Навіть непохитний дк. Грегорі Хауз не міг встояти перед зеленоокою бестією.
А ще там є класний актор - Джефф Бріджес (Jeff Bridges), а головний актор - Гарет Хедланд (Garrett Hedlund) - схожий на Тімура Батрутдінова з "Комеді Клаб".

Тепер власне про сам фільм. Сама історія досить тривіальна (а що ні? :), але намальовано та знято все на пристойному рівні. Особливо спободалися перегони на моциках, вражає.

Сценарії в таких фільмах відіграють другорядне значення. Лише Крістофер Нолен та мабуть Девід Камерон ще не втратили здатності дивувати в цьому жанрі. Трон до їхнього рівня не дотягує, але все ж таки подивитися можна.

Оцінка: Непогано (3+)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.