Skip to main content

Футбольне

Вчора подивився гру Динамо - Манчестер Сіті. Що вам сказати? Був приємно здивований рівнем гри динамівців. Особливо якості захисту. Я завжди вболівав за біло-синіх й ходив майже на усі домашні матчі Ліги чемпіонів, коли жив у Києві.

Звичайно МанСіті зараз більше нагадує "солянку" відомих зірок на святковому концерті до Дня міліції ніж злагоджену команду європейського рівня. Тим не менше вони займають 3-те міста в домашньому чемпіонаті, попереду лише земляки - Манчестер Юнайтед, та лондонський Арсенал.

Проблема МанСіті, на мою думку, в тому що вони йдуть тим же шляхом, що й Челсі 8 років тому, але набагато швидше. Грошей у їх господарів незрівнянно більше ніж у Романа Аркад'євича. Там тільки лавка запасних коштує більше ніж усе Динамо разом взяте. Але гроші - це не найголовніше в такій справі. Головне вдало ними скористатися. З цим у Сіті проблеми, та й Манчіні - це далеко не "спешал уан" - Жозе Мауріньо.

Якщо повернутися до самої гри, то я радий за Шевченка та його одноклубників. Хотілося б, звичайно, щоб більше було власних висококласних гравців а не бразильців, хорватів та нігерійців.

Й ще на додачу. Напередодні матчу прочитав статтю на ББС її автора як у воду дивився говорячи, що головною загрозою для Сіті будуть Шевченко та Гусєв.

Залишається лише побажати гарно зіграти в Манчестері й вийти в наступне коло Ліги Європи. Вони на це цілком заслуговують!

PS
16-ти тисячний стадіон для такої команди - це посміховисько, чесне слово.

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.