Skip to main content

Фільмоскоп: Monsters vs Aliens, Is anybody there?, FAQ about time travel

Монстри проти пришельців (Monsters vs Aliens)
Останім часом помітив, що дивлюся приблизно порівну мультфільмів, фільмів та серіалів. "Монстри проти пришельців" - цікава дитяча історія про різних аномальних істот. Але діти наврядчи оцінять Дк. Таргана який говорить голосом Хью Лорі (ака Дк. Хауз) або явні аналогії між придуркуватим мультяшним Президентом та цілком реальним Бушем молодшим.
Загалом мульт мені сподобався, головним чином дякуючи другорядним персонажам (президент - це
просто клас! :)
Рецензія Екслера

Оцінка: Гуд (4-)




Є тут хтось? (Is anybody there?)
Просто історія про непрості стосунку між різними поколіннями. Некваплива розповідь життя купки людей на півночі Англії. Мені дуже сподобавлось. Майкл Кейн - однин з великих акторів сучасності. Особливо радує що останім часом його запрошують у різні проект й ми має змогу бачити його гру не тільки в блокбестерах а й в таким, майже камерних, картинах. Раджу усім хто полюбляє британське кіно.

Оцінка: Добре (4+)




FAQ про мандри у часі (Frequently Asked Questions About Time Travel)
Все починалося досить банально: три товариша (гіка, нерда) сиділи у пабі й пили пиво. А потім з'явилася Аліса Селезньова - гостя з майбутнього - й все закрутилося! Фільм - супер! Особливо будуть у захваті фанати британського серіалу IT Crowd.
Рецензія Екслера

Оцінка: Супер! (5)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.