Skip to main content

Кортрейк, березень 2011

Після привітного Іпр ми вирушили у інше містечко неподалеку - Кортрейк (Kortrijk). Я обрав його випадково, до того ж мені здалося що його назва будет читатися як "Кортік" або якось так.

1. Перше що кинулося у вічі - неймовірна кількість велосипедів. Вони скрізь. А біля залізничного воказалу їх просто тьма.


2.


3.


4. Архітектура схожа на радянський момументалізм. Десь приблизно так виглядає школа в якій я колись навачався.


5. А ось такі атрибути континентальної Європи можна зустріти як на півдні Португалії так й на півночі Бельгії. Зелене табло у вигляді хреста - знак чи то аптеки чи то медпункту. Часто вони поєднані з електроним годинником, який іноді "вміє" показувати й температуру.


6. Тут, як й у Іпрі, багато качанят. Вони скрізь, так само як й велосипеди. Здається у бельгійців каченята мають яке додаткове, можливо сакральне, значення :)


7.


8.


9.


10. Як й у багатьох европейських містах, тут по вулицях розкидано багато зразків сучасного "мистецтва".


11.


12.


13.


Поки що все.

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.