Skip to main content

Фільмоскоп: Knight and Day, The Deal, The A-Team

Рицар дня (Knight and Day)
Том Круз (Tom Cruise), який вже досить давно "прижився" у амплуа супер агентів, та Камерун Діас (Cameron Diaz), яка з роками як гарне вино лише додає як актриса, склали непоганий пригодницький коктейль. Про сам сюжет розповідати немає ніякого сенсу.

Сподобалися види зимного Цюріха та сонячної Андалузії. До того ж головні герої поставилися до своїх екраних образів з великою толикою самоіронії. Від цього картина тільки виграла.

Симпатичний бойовичок.
Рецензія Екслера

Оцінка: Нормально (4)




Угода (The Deal)
Відразу зауважу що цей фільм сподобається не усім. Це моловідомий приквел більш успішного й оскароносного "Королева" (The Queen).

Фільм розповідає про початок "тріумфальної" ери лейбористів, яка тривала майже 11 років. Про те що везунчик й плейбой Тоні був радше випадковою фігурою у політиці, яка за примхою долі на довгих 10 років очолила одну з найвпливовіших країн світу, а похмурий увалень Гордон, який наполегливо йшов до своєї мети, був "мозком" цього тандему й так не отримав своєї долі слави та визнання.

Цікавий фільм. Особливо беручи до уваги, що він був знятий у 2003 р., у період розквіту блеризму.

Талановитий Девід Морісей (David Morrissey) геніально зіграв Гордона Брауна й не менше талановитий Майкл Шін (Michael Sheen) у ролі Тоні Блера.

Оцінка: Непогано (4)

Фільм можна подивитися он-лайн, але у мене сторінка так й не завантажилася.

Команда А (The A-Team)
Черговий коміксоїдний бойовик. Сюжету - повний нуль, трохи спецефектів та звичний набір штампів. Якщо раніше навіть у відвертих халтурах на кшалт "Трансформерів" чи четвертого "Термінатора" хоч спецефекти були пристойні то у цій поробці навіть цього немає. Все намальовано як курка лапою.

Оцінка: Єрунда (2)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.