Skip to main content

Подкасти: "Рунетологія"

Зараз у машині замість музики слухаю подкасти. Уже підписаний на 22, але регулярно слухаю штук 5-6. Серед них улюблена радіостанція "Ехо Москви", гіковські "Радіо-Т", "Діджестів", "42" та курс французької Coffee Break French. Підписатися на них можно через RSS або в iTunes.

А нещодавно ще підписався на "Рунетологія". Він виходять щотижня, веде його Макс Спірідонов. У кожну програму вони запрошують видатних й просто відомих діячів ру- та просто інтернету. Як правило, це засновника, власники або менеджери відомих інтернет-проектів.

Закачав усі випуски, але ще не усі переслухав. Серед тих що сподобалися:

- Александр Галіцкий про ринок інвестицій, "Сколково" та власні стартапи;
- Антон Носік - без коментарів;
- Ельдар Муртазін - про свої проекти Mobile Review та Mobile Research;
- Максім Мошков - про Lib.ru;
- Степан Пачіков. Про цей випуск хочу розказати детальніше. Колись давно, років 20 тому, була така компанія "Параграф", яка займалася алгоритмами розпізнавання рукописного тексту. Їхні розробки зацікавили Apple свого часу й були використані у їхньому tablet PC - Newton. Пізніше Степан продав "Параграф" компанії Silicon Graphics. А в 2002 році запустив свій новий проект - Evernote. Користуюся ним вже десь півроку й дуже задоволений. Ось така незвична історія. Навіть ніколи й не подумав би.

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.