Skip to main content

Croxley Green

Привіт усім!

Хто читає мої листи регулярно, вже мабуть знає, що тут у нас уже склалась інтернаціональна спільнота: українці, росіяни та татари. Українців серед нас найбільше, мабуть тому, що росіяни віддають перевагу Північний Америці.


Так от як вже я не раз згадував, родина Юдічевих мешкає на околиці Greater London, в містечку Croxley Green. Їхній будинок знаходиться прямісінько біля Grand Union Canal (я завжди думав що він таки channel :) До того ж крім звичайний колоканальних жителів, під їхнім вікном оселився барсук!


Господарі дуже гостинні, за що іноді розплачуються безсонними ночами та купою немитого посуду. Хоча остання обставина Юлю не обтяжує – нещодавно у них з’явилась машина для миття цього самого брудного посуду :) Отож ми дуже часто збираємось у них на вихідні попити чаю, покуштувати чак-чак, а останнім часом ще й прогулятись по штучно утримуваному у первинному стані Croxley Common Moor та посмажити що-небудь на барбікушниці при нагоді. А після прогулянки ми знову йдемо в затишну та простору квартиру з виглядом на Канал, щоб помріяти як колись ми усі будимо жити в таких самих гарних місцинах у власних будинках. Дехто ще правда мріє про BMW 3-ї серії, але це не варто уваги :)





Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.