Skip to main content

Україна. Новий рік

Ось і закінчився 2006 рік, тепер потрібно звикати скрізь писати 2007 :)

Цей НР, як і минулий, я зустрічав в Україні. Приїхав за тиждень, зустрівся з усіма друзями і з легким серцем відбув до Лондона.

Подорож видалась на славу, кількість усіх перешкод та ускладнень навіть важко порахувати, починаючи з відміни рейсів з Хітроу у зв'язку із сильним туманом за 3 дні до вильоту, до непорозуміння на паспортному контролі у Борисполі, де офіцер мені заявила, що моя віза закінчилась ще 3 місяці тому :)

Відвідини Вінниці пройшли на висоті, щоправда саме місто трохи розчарувало. Так, відкрилося чимало нових магазинів, так, є куди піти посидіти і при цьому не відчувати неповагу до самого себе. Але дороги так ніхто і не полагодив, пішохідний перехід на Урожаї виглядає просто таки загрозливо, а будинок на розі Театральної та Соборної - це взагалі уривок занепаду далеких 90х.

А що там витворяють так би мовити "водії"? Їздять хто як хоче або може. Навіть серед моїх знайомих є такі, хто купили права. Але у них гарні нові авто з аербегами, що їх можуть врятувати. А як бути тим, хто мусить їздити на москвичах та жигулях або просто ходить пішки. Усі тротуари перетворені на парковку, навіть у Києві на Хрещатику. А де ще пробки об'їжають по тих самих тротуарах?

Ось як ілюстрація - "Володар доріг" :)


Ось лише вчора, стоячи у пробці від М4 до Хітроу, довелось побачити картину. Права полоса - bus lane (лише для громадського транспорту і таксі) - порожня. Ось по ній проїхала швидка, автобус, потім ще один і раптом якийсь пижик (Пежо 206). Ну точно хто з наших!

Це все про наболіле.
Не буду більше набридати, додам лише, що особисто для мене минулий 2006 рік був вдалим, хоч і не все вдалось, що планувалось. Сподіваюсь наступний буде не гірше. Чого й вам бажаю! :)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.