Skip to main content

Sullivans Reach, Walton-on-Thames

Я переїхав на нове місце ще в кінці вересня, але до цих пір не розповів про чудове містечко Walton-on-Thames, що у Саррей або Суррей (Surrey).


Я знімаю квартиру з 2-ма спальнями. Кімната не те щоб велика, але достатньо простора для софи та великого телевізора :) Під вікнами цвітуть вишні, не дивлячись на грудень місяць.



Поряд з будинком є невеликий сквер, який одним боком виходить до Темзи.




В центрі містечка нещодавно відкрили торговий центр, в якому є River Island, Clarks, Burton, Next та Gap. А також поруч великий й охайний Sainsbury's.


Із стратегічної точки зору розташування майже ідеальне - 5 хв до M3 - моторвєю на південний захід, стільки ж до М25 - кільцевого моторвєю навколо Лондону. До аеропортів Хітроу та Гатвік приблизно однаково 20-35 хвилин на машині.


Через містечко проходить головна вітка South-West Trains, тобто до вокзалу Waterloo у центрі Лондоні - 30 хвилин.


Буквально за рогом великий паб, Hampton Court та Richmond Park також майже поруч. А ще нещодавно дізнався, що в сусідньому селі - Cobham - знаходиться тренувальна база FC Chelsea та офіційний дилер BMW. Тобто кому що, а курці просо :)

Comments

Rustam Sydykov said…
Привет, Женя!

Это - пропаганда! Лучше Хай Викомба ничего нет ;)))) Шучу, шучу.

Руст.
Yevhen said…
Нет, Руст. Если есть на свете рай, то это Краснодарский край! :)
leogames said…
Да, судя по описанию, райское место! Подумываю сюда переезжать из Sunbury. Женя, как бы нам встретится за рюмкой пива, хочется узнать больше про Walton? Владимир.

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.