Skip to main content

Кумедія, а не кіно

Blackadder - це витвір сценариста Річарда Кертіса (Richard Curtis), який також написав сценарій "Чотирьох весіль та похорону" а такод зняв "Реальне кохання". Ну і звичайно Містер Бін - теж його дітище :) Blackadder - це коротенькі комедійні випуски. Перший сезон присвячений вікторіанській Англії, другий - Першій світовій війні. Третій й інші - ще не подивився, але вже замовив.




Роан (містер Бін) Уаткінсон тут грає далеко не лузера, а то благородного лицаря, то офіцера армії Її Величності. До того ж там зібрана уся зграя відомих і першокласних британських акторів як то Хью (доктор Хауз) Лорі, Стівен (Дживс) Фрай та інш.

Справжній англійський гумор й аж ніяк не чорний :)

The Big Bag theory. Цей серіал сподобається тим, кому сподобався британський The IT Crowd. Два ботаніки, один з яких просто один-в-один вкорочена версія Боно з U2, а інший чимось нагадую Йоську з команди КВН "Втомлені сонцем". Все починається з того як на їхньому поверсі з'являється нова сусідка - ефектна красуня, яка працює офіціанткою в кафе. Перший сезон передивився на одному подиху (на слідую чий день проспав на роботу :)




Іноді у героїв проскакують деякі нотки Фібі, Чендлера та Роса з Friends але The IT Corwd все ж таки ближче :) Раджу усім, з нетерпінням чекаю наступний сезон.

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.