Skip to main content

Фільмоскоп: Righteous kill, How to Lose Friends & Alienate People

Righteous kill
Це нова спроба зайняти двох великий ньоркців в одній картині. Раніще був Хрещений батько II, який давно став кіномотографічною класикою, потім Схватка (Heat) - один з моїх найулюбленіших бойовиків.

Що стосуться нового фільму - то краще його б не було взагалі, або без Пачіно й Де Ніро. Тоді я б його точно не дивився, тому що там не має на що дивитися.

Как потерять друзей и заставить всех тебя ненавидеть (How to Lose Friends & Alienate People)
Саймон Пег (Simon Pegg) - класний британський комедійний актор в цьому фільмі грає класичного британського журналюгу. Фільм смішний недивлячись на присутній наліт голівудських хепі ендів та американських цінностей. Дуже не хотіло щоб Саймон перетворився із класного актора в друго Хью Гранта й перешов на приторні голівудські комедійки.

До речі Екслеру фільм не дуже сподобався. А мені навпаки. Не попередні фільми з Саймоном звичайно, але подовитися можна. На деяких сценах я плакав від сміху.



Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.