Skip to main content

Фільмоскоп: Wall Street, Only Fools and Horses

Уол Стрит (Wall Street)
Чомусь захотілося подивитися цей фільм. Який свого часу став культовим серед так званих "япnі" (Yuppie - young urban professional). Поряд із Майклом Дугласом, який неперевершено зіграв фінансового воротилу - мітсера Гекко, фільм зробив зіркою Чарлі Шина - сина відомого актора Мартіна Шина.

Не дивлячись на те, що фільм був знятий вже більше 20-ти років тому, він нітрохи не втратив своєї актуальності. А дивитися на гру Дугласа та молодого Шина - це просто свято! Хто ще не бачив, подивіться обов'язково.

Оцінка: Ок (4)



Only fools and horses
Один з найуспішніших британських комедійних серіалів, який увів у сучасну розмовну англійську багато крилатих фраз та виразів. Наприклад, "Cushty", "Lovely jubbly", "This time next year, we'll be millionaires".
Серіал виходив з 1981 до 2003 року з невеликими перервами. Розповідається в ньому про двох братів Тротерів, які займаються дрібними спекуляціями й беруться за будь-яку роботу. В той час радянський союз був популярний у Британії, тому тема взаємовідносин сходу й заходу часто виникала в тому чи іншому контексті.

Подивився з великим задоволенням. Окрема подяка Дімі за чудову ідею та диски.

Оцінка: Ок (4)


Comments

Dmitry said…
У меня есть еще 9 ДВД кроме тех 7. Если есть желание, могу дать посмотреть

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.