Skip to main content

Про футбол

Сьогодні Челсі не грав. Завтра, точніше вже сьогодні. Ліверпуль далеко не в кращій формі, але це нічого не значить. Гра для них й для нас принципова. Останій матч "сині" продули 2:0, обидва голи тоді забив Фернандо Торрес. Затра він в-перше зіграє за Челсі й, за збігом долі, проти свого колишнього клубу. Але це буде завтра, я ж хотів написати про сьогоднішній день в британській Прем'єр лізі.

Лондонський Арсенал спокійно вигравав 4:0 й нічого не передвіщало біди. Хто ж за 22 хвилини до закінчення матчу міг передбачити нічию при рахунку 4:0? Але Арсенал зробив неймовірне він не тільки втратив перевагу а запросто міг програти.

Далі лідери, Ман Ю, грали з Вовками, які, доречі, на свому полі вже обіграли двох інших лідерів: Челсі й Манчестер Сіті. В попередньому двобою, на Олд Трафорд, Манчестер Юнайтед дивом вирвав перемогу на 3-й доданій хвилині. Цього разу Вовки свого шансу не впустили. 2:1 - цілком заслужена перемога. При цьому Вулверхемптон знаходиться на останьому місці у турнірній таблиці.

В усіх сьогоднішніх матчах мінальна кількість голів - 3, а максимальна - 8 (5:3 Евертон - Блекпул 4:4 Ньюкастел - Арсенал). Як на мене, чудовий футбольний день сьогодні видався!

Фото на сайті ББС звичайно не передають усієї напруги та драматичності, але створюють відповідний настрій.

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.