Skip to main content

Virgin Media Commercial

Після футболу показали нову рекламу Virgin Media: TV broadband and calls. Нещодавно вже писав про їх рекламу.



Вже давно хочу перейти з BT на щось більше пристойне. Чесно кажучи, вибір не такий великий: Sky, Virgin Media та можливо якийсь містечковий посередник.

Реклама чудова, тому можливо їх й виберу. Останнім часом помітив цікаву тенденцію: компанія яка випускає гарну рекламу не може продавати погані товари або послуги. Ось наприклад: Apple, BMW, Sony, Nestcafe, BA, T-Mobile та інші.

Порівняйте рекламу iPhone 4 від Verizon



та Samsung Galaxy S

Comments

Rustam Sydykov said…
Женя,

С интернетом от Virgin будь поосторожнее. Как мне сказали, они "зажимают" скорость после некоторого количества трафика в день. Я лично жду BT Infinity, которое у нас планируется в апреле.

Руст.
Yevhen said…
Так з BT теж саме й добитися від них толком нічого неможливо.

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.