Skip to main content

"Наша пісня гарна, нова. Починаєм її знову" (Нар. прик.)

Вже декілька місяців дуже пильно слідкую за фінансовими ринками. Сьогодні в голові визріла така ідея. Вона точно сподобається любителям конспірології.

Минулі два тижні, коли Америка стояла на порозі технічного дефолту, усі фінансові ринку були на "взводі". Ніхто не вірив у дефолт - вони не самовбці там на Капітолійськму пагорбі. Але ці політичні ігрища коштували фінансовим воротила нервів та можливо безсоних ночей, особливо у Європі. Тому можливо що обвал на фондових ринках, спровокований виступами євробюрокритів, був симетричною відповіддю бюрократам американським. Nasdaq та Dow Jones впали до рівня початку року, а FTSE100 навіть більше того.

Думаю, що наступного "удару" слід чекати із Азії. Такі речі до них завжди доходять із запізненням.

Отож нас чукає дуже цікава осінь. Вересень буде як ніколи гарячим. Думаю що усі покажники, на основі яких робляться позитивні прогнози щодо закінчення кризи, не виправдають сподівання інвесторів.

Як кажуть, поживемо - побачимо.

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.