Skip to main content

Фільмоскоп: Conviction, Shooter, Spy Games

Conviction
Це драма про реальну історію. Сестра невинно засудженого до довічного увязнення за жорстоке убивство присвячує своє життя щоб визволити свого брата. Вона отримує юридичну освіту з одною лище метою - знайти докази й виправдити невинно засудженого.

Сильне кіно. За стимел схоже на Кліна Іствуда, але зняв його Тоні Голдвін (Tony Goldwyn). Головну героїню зіграла Хіларі Сванк (Hilary Swank). До речі вона зіграла головну роль у фільмі Million Dollar Baby того ж такі Іствуда.

Ну й звичайно Сем Роквелл (Sam Rockwell) зіграл класно. Йому взагалі вдаються негідники усіх мастей, так як й Гарі Олдмену (). Один тільки "Дикий Біл"(Wild Bill) з "Зеленої милі" (The Green Mile) чого вартий!

Оцінка: Дуже непогано (4+)



Стрілок (Shooter)
Стандартний бойовик з Марком Уолбергом (Mark Wahlberg). Відставний військовий, якого колись підствили власні командири, живе розміреним життяс серед красивенних американський гір. Він би й далі попивав пивко та полював різну дичину, але якись негідники вирішили використита його у своїх брудних махінаціях. Нічого не нагадує? Так або майже так починається добра сотню бойовиків починаючи з Командос та Рембо, й далі за списком.

Не дивлячись на це фільм мені сподобався. В першу чергу через Марка. Він можливо не суперзірка першої величини, але безперечно талановитий актор. Й його остання роль ще одне цьому підтвердження.

Непоганий бойовик, можна подивитися. Американські гори у Blue-Ray - просто дух захоплює :)

Рецензія Екслера

Оцінка: Нормально (3+)



Шпигунські Ігри (Spy Games)
Шпигунський ем... фільм. Можливо одни з найкращих. Ще згадуються "Рекрут" (The Recruit) з Аль Пачіно та Коліном Фарреллом, "Ронін" (Ronin) з Де Ніро та Жаном Рено. Ну й ще мабудь Body of Lies з Расселом Кроу та Леонардом ДіКапріо.

Роберт Редфорд (Robert Redford) та Брет Пітт (Brad Pitt) склали чудовий шпигуеський дует. Фільм досить динамічний й, не дивлячий на усі натяжки, справляє гарне враження. Я дивився його уже декилька разів й знову із задоволенням подивлюся згодом.

Рецензія Екслера

Оцінка: Добре (4)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.