Skip to main content

Фільмоскоп: Episodes, Hereafter, This is England

Епізоди (Episodes)
Серіал про те як знімають серіал. Сюжет досить простий: пару успішних британських сценаристів запрошують не куди небудь, а у самісінький Голлівуд знімати американську версію серіалу. На перший погляд нічого особливого, тільки одне "але". У головних ролях Темзін Грейг (Tamsin Greig), зірка серіалів Black Books та Green Wing, Стівен Менгем (Stephen Mangan), який був партнером Темзін у Green Wing, та Метт ЛеБланк (Matt LeBlanc) - неповторний Джоі з Friends.

Серіал просто безкришний. По-перше, взаємна неприязнь між британцями та американцями, цінізм та бездуховність шоубізнесу. По-друге, акторська майстерність головних та другорядних персонажів. Там одна героїня, відповідальна за гумористичні програми на каналі, замість посмішку весь час строїть таку кислу гримасу, що її аж шкода.

Більше нічого розказувати не буду, краще самі подивиться.

Рецензія Екслера

Оцінка: Супер! (5+)




Потойбічне (Hereafter)
Про те що це фільм Кліна Іствуда я дізнався вже після того як його подивився й був здиваваний. З одного боку, простий як двері сюжет, з іншого, приторний хепі енд. Але фільм мені сподовся. В першу чергу тому, що друга половина дії відбувається у Лондоні. Ще там є чудова Сесіль Де Франсе (Cécile De France). Ну й звичайно, Матт Деймон (Matt Damon).

Рецензія Екслера.

Оцінка: Не погано (4-)



This is England Історія одного британського підлітка, який втратив батька на війні за Фолклендські (Мальвінські) острови й на деякий час потрапив під вплив набагато старших скін-хедів. Дія відбувається у 1983 р., десь на півночі Англії.

Одних з тих фільмів які іноді страшно дивитись далі, тому що впавнений що трапиться щось погане. За посилом він дуже схожий на одним з моїх улюблених фільмів "Американська історія Х" (American History X) з Едвардом Нортоном (Edward Norton).

Оцінка: Добре (4)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.