Skip to main content

British motor show 2006

У четвер ми з Юрою побували на одному з найбільших європейських автосалонів – British motor show 2006. Квитки придбали заздалегідь, через Інтернет. Автосалон проходив у великому виставковому центрі ExCel, що знаходиться в районі Docklands, південний-схід Лондону, недалеко від моєї улюбленої Canary Wharf :)


Погода була не дуже, але це нам настрою не зіпсувало. Власне автосалон почався ще до виставкового комплексу: на спеціальному майданчику відбувався extreme test drive :)

Майже усі експозиції розмістились у двох величезних залах, збудованих на місці Royal Victoria Dock. Одна із зупинок DLR так і називається.

Ми вирішили почати з основних брендів, які розташувались якраз коло східного входу: Aston Martin, Jaguar, Land Rover, SAAB та ін.




Посидіти в DB9 та V8 (обидва Aston Martin) нам не вдалось – надто велика черга бажаючих, зате ми випробували SAAB 9.5 aero. Досить непогана альтернатива BMW у якості авто-мрії :)


Звичайно не обминули усілякі цікаві авто на кшалт раритетних кабріолетів та болідів F1 :)



А ось цього Ferrari комусь зв'язала турботлива бабуся :)


Потупцювавши трохи на стенді Lexus ми таки дістались одного з наших фаворитів – Mercedes Benz :) Був тут також представлений і Maybach.



Посидіти у мерседесах нам також не вдалося із-за великого напливу бажаючих, тому ми ще пройшлися оригінальним дворівневих стендом Honda. Я навіть випробував на комфорт новий Accord. Не сподобалось – відчуття таке, що салон трохи витягнутий по довжині і права передня стійка розташована надто близько і заважає огляду.

Перекусивши бутербродами, нагадаю це було вже за сьому годину вечора, ми пішли геть із величезного виставкого павільйону в напрямку західного входу. Пішли вперед до моєї мрії – BMW!

Відразу розумієш, яке авто найпопулярніше в цій країні. BMW, Rolls-Royce та Mini мали один великий окремий стенд на вулиці. Юрчик теж зрадів – крім власне моїх мрії там стояла яхта з логотипом Oracle :)


І тут почалось, ми посиділи в майже у всіх доступних для сидіння моделях, крім родстерів. Біля них теж були черги.



Ми залишили автосалон з відчуттям глибокого задоволення. Було ще не дуже пізно, тому ми вийшли в центрі, на Bond Street, щоб перехилити по келиху пива і поділитись враженнями.

Ось така пригода :)

P.S.
Повний фотозвіт.

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.