Skip to main content

Southend-on-Sea and St. Albans

Два тижні промайнули дуже швидко. Сьогодні четвер. Знову під вікном стоїть новенький Vaxhall (Opel). Тільки на цей раз Astra, а не Corsa. Різниця велика: Астра потужніша, важча, більша та має ширшу колісну базу, що значно збільшує керованість. Вана краще тримає дорогу, дозволяє більшу динаміку на поворотах, та й взагалі відчуваєш себе комфортніше. Салон просторіший, кермо та перемикач скриньки бігунців зручніші. Єдине, що мені не дуже подобається, її дизайн, особливо із заду. Буду намагатися наступного разу замовити Volskwagen Golf.

У пятницю була нічна прогулянка на 40 миль - до Вотфорда й назад. Повертався пустим моторвеєм, то ж дозволив собі трохи полихачити. При швидкості 90 миль на годину мотор починає тихенько завивати, але на керованість авто це не впливає.

Ось нарешті і субота. З самого ранку у спортзал, потім заїхати в агенство розпитати про контракт і потім можна гайнути куди-небудь. У мене складений список на півроку в перед, щоправда іноді доводиться його коригувати.

Однією з моїх давніх мрій було побачити місце, де Темза впадає в Північне море, тому вирушив на самий край британської землі, у місто Southend-On-Sea. Погода була така собі: похмуро і дув вітер, але настрою це не зіпсувало. Не можливо передати словами, як я зрадів, побачивши морський простір, після майже двох годин сидіння за кермом. Петляючи вуличками міста, постійно повторював "Де море?" :)

Ось воно, нарешті! Холодне і непривітне, але таке манливе.


Повертаючись додому, заїхав у невеличке містечко St. Albans, там тепер жиє один наш знайомий - Тарас. Саме містечко сподобалось: охайні старовинні будинки, справжнісінький базар у центрі. Не сподобалась пробка у тому ж таки центрі, через яку довелось проїздити двічі.



Потім заїхав до друзів у Вотфорд. Льоша якраз купив гітару, тож я потрапив на першу репетицію :) До речі, у Юдічевих також Opel і також Astra, щоправда з попереднього модельного ряду.

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.