Skip to main content

Фільмоскоп: Megamind, Despicable Me, Shrek Forever After, Salt

Megamind
Мульт про синього негідника, який поступово перековується у супергероя, та красунчика-супермена, якого озвучував сам Бред Піт. Потрібно сказати зробив досить самоіронічно.
Фільм прикольний й рекомендований як для дітей так й для дорослих.
Рецензія Екслера

Оцінка: Дуже непогано (4+)




Despicable Me
На цей мульт ми потрипали випадково: був у гостьях в уотфардоських друзів й раптом виникла ідея сходити в кіно. Ідея мульту проста: є Добре, яке думає що воно Зло й поводиться видповідно, еще є справжне Зло, яке ні під що не замасковане, зате полюбляє печиво. Не буду розкривату всю інтригу, але в кінці-кінців Добро перемагає внутрішне й зовнішне Зло.

Цей мульт сподобався мені більше ніж Мегамозок. У Стіва Карелла (Steve Carell) дуже прикольний акцент, кажуть що італійський а мені видалось що східноєвропейський :)

А ще Зло схоже на засновника та до недавна CEO невеличкої софтверної компанії з Редмонада у молодості. Компанії, за якою твердо закріпився імедж Абсолютного Зла в області ІТ. Ось й зараз вони посягнули на святе - халявні відеодзвінки через інтернет!

Якщо є можливість подивіться у 3D, там в самомму кінці є прикольні сцени з дво та одноокими чудиками.

Оцінка: Клас! (5)



Шрек назавжди (Shrek Forever After)
Кажуть що це вже остання частина про пригоди зеленого орка. Вона значно краща ніж 3-тя але не така класна як перші дві частини. Що ще сказати? Той хто полюблює кіно, легко знайде "кінці" Гаріпотерів, Матриці, Назад у майбутне та парадії на інші, не менше видомі та популярні, фільми.

Подивився із задоволенням. Як для закінчення історії цілком піде.
Рецензія Екслера

Оцінка: Добре (4)



Salt
Це вже не мульт, а шпигунський боєвик. В православному монастирі серед російської тайги поганий офіцер КДБ вирощував з малих жовтенят суперагентів-перевертнів. Двоє з них через багато років знаходять себе на високих посадах у віськових відомствах умовного противника. Далі починається боротьба не на життя а на смерть, що усім мало не буде.

Головна героїня - агент Сіль - така собі Анджеліна Джолі з русою косою. Це мабуть головний й найцікавіший момент у цьому фільмі.

Цікаво що вихід фільму майже співпав із викриттям російської шпигунської мережі у США і тепер у Солі є цілком реальний прототип - Ана Чапмен. Ось тільки наша Аня з мостів не цибала та спецназовцяс по мордасам не недавала, вона спецілізувалася на елітних клубах та казино.
От таке кіно.
Рецензія Екслера

Оцінка: Щось у цьому є (3)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.