Skip to main content

Фільмоскоп

The Taking of Pelham 1 2 3

Цей фільм тільки-но вийшов. Непоганий бойовик. Траволта та Вашінгтон зіграли класно. Але й крім них там було ще повно чудових акторів, таких як Джон Туртуро та Джеймс Гендольфіні (Сопранос). Був там й один українець, Алекс Калужський.

Трайлер на Youtube.

Хоч це й бойовик чистої води, в основу покладена цікава ідея про те, що Уол Стріт та й увесь фондовий ринок більше залежить від непрогонозованих події (так званих Black Swans) ніж від ринкових механізмів. Кому цікаво, почитайте книги Назіма Талеба.


300

Чергова спроба гламурізації історії Голлівудом. Звичайно, що кручуща неполіткоректність фільму зіграла на руку продюсерам. Для все що критикую та лають - приносить додаткові проценти. Шкандаль - двигун касових зборів, я б так це охарактеризував. Для тих кому не зрозуміло, перси - то сучасний Іран, який так мозолить око "друзям" з Вашінгтону.

Візуальні ефекти класні, але навіть вони не варті втрачених двох годин. Хоча актори та акторки там гарні в прямому та переносному сенсах.





Кульки люті (Balls of Fury)

Класна комедія й пародія на кунг-фу фільми! Тенісист з НДР (Німецької Демократичної Республіки), звихнутий на костюмах бандюк у виконанні Крістофера Уокена та його чарівна помічниця Аіша Тайлер (Aisha Tyler). Я згадав де я її бачив - в Friends! :)


Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.