Skip to main content

Стівен Фрай (Stephen Fry)

Стівен Фрай (Stephen Fry) - не просто відомий у Британії та за її межами актор, письменник, телеведучий та режисер. Він - жива легенда. Один з небагатьох британців сучасності, яким країна може пишатися. Випускник Кембриджу, єврей та гей, прихильник ідеї Open Source, користувач iPhone та один з найактивніших селебріті-твітерів. Важко перерахувати всі його досягнення та чесноти.

Ще з часів "Джівс та Вустер" (Jeeves and Wooster), де він грав у тандемі з майбутнім доктором Хаузом - Хью Лорі (Hugh Lauri), - він один з моїх найулюбленіших британських акторів.

Краще за все його характеризують його твори - передачі, книги, фільм та просто виступи перед різною аудиторією. У нього є власний сайт, на якому безліч матеріалу: подкасти, відео, блог.

До Стівена можна ставитись по-різному, але не поважати його прямоту важко. Дуже раджу послухати усі його подкасти (їх усього 8). Вони безкоштовні і вам потрібен буде iTunes (теж безкоштовний). Особливо мені сподобався його виступ на iTunes Festival. Уривки можна знайти на Youtube, але все-таки краще послухати повністю.

Ще буквально декілька слів. Він відкрито називає уряд Британії придурками. Уявіть тепер яку-небудь українську зірку, яка так само може заявити цілком серйозно про Ющенко-Тимошенко, російську зірку про Путіна-Медвєдєва або навіть американську - про Обаму.

І ще подивіться його останні роботи: Kingdom або Absolute Power.

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.