Skip to main content

Фільмоскоп

The Curious Case of Benjamin Button
Новий фільм з Бредом Пітом та Кейт Бланшет. Це не перший їхній спільний проект, до цього був Вавілон (Babel). Теж досить непоганий. Історія про Бенжаміна Батона - незвичайний фільм. Майже 3 години триває некваплива розповідь від народження до самої смерті, але відірватися неможливо.

Як правило, Бред не грає в поганих фільмах і ця картина - ще одне тому підтвердження.




The ugly Truth
Така собі кумедія. Ніякої інтриги, навіть не має "поганого" хлопця. Декілька цікавих моментів. Цілком той випадок, коли можна обійтися й трейлером. В ті 2 хвилини якраз увійшли усі вдалі моменти.




Oliver Twist
На сьогодні було багато планів, але "невдача спідкала радянського розвідника" - Діма дав подивитися фільм Олівер Твіст, знятий самим Романом Поланські. Чудовий приклад як з невелмким бюджетом майже у спартанських лекораціях можна знятий захопливу кінорозповідь. Бен Кінгслі вніс свою частки, але головними все таки були малолітні актори.

Фільмий вартий перегляду, просто тому що банальна казка про Попелюшку може перетворитися на цілком реальну історію англійського хлопчака, описану Чарльзом Дікенсоном, а потім екранізовану великим майстром.

Це вам не черговий оскароносний відеоряд до пісні пусікет долс.


Comments

Rustam Sydykov said…
Привет, Женя.

Неплохие фильмы ты подобрал. Завидую тебе: много свободного времени, смотри что хочешь.. :)

Руст.
Yevhen said…
Так, влаштовую собі "катрусін кінозал" щодня :)

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.