Skip to main content

Ехолот

Радіо стало невід'ємною частиною мого життя. Слухаю все під ряд. Іноді трапляються дость цікаві програми. Час від час я буду про них писати, можливо комусь теж буде цікаво.

Завжди слухаю "Особое мнение" майже з усіма подобається, "Код событий" з Юлією Латиніною, "Футбольный клуб" з Сергієм Бунтманом та Василієм Уткіним, "Перехват" з Бунтманом та Матвєєм Ганапольским. Також люблю історичні цикли: "Дорогой наш Никита Сергеевич", "Именем Сталина". А також "Народ против", "Клинч" та ін.

Так от буквально сьогодні була передача "Лукавая цифра" з Чулпан Хаматовою (хто не знає, є така актриса). Програма про благодійність, досить цікаво.

"Особое мнение" з Ніколаєм Усковим теж дуже цікаво. Він головний редактор популярного глянцевого журналу "GQ", але за фахом історик й починав як викладач у МДУ (МГУ). Також Ніколай встигнув побути главредом російськомовного видання мого улюбленого журналу "Men's Health". Цікаво було почути про роль православ'я й багато інших речей.

"Особое мнение" з одіозним громадським діячем Едуардом Лімоновим. З його поглядами можна погоджуватися або ні, але він людина, яка пройшла через політичні табори радянського режиму, й по-іншому дивиться на сучасність. Коли слухав, чомусь пригадалися українські політичні в'язні Вячеслав Чорновіл, Степан Хмара, які стояли у витоків Народного Руху на початку 90х.

"Своими глазами" про вибори в Україні. Такий дівчачий "міжсобійчик" про Київ, України, вибори. Весело, з гумором.

Далі буде...

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.