Skip to main content

Фільмоскоп: The Departed, The Next Three Days, Hanna

Відступники (The Departed)
Це рімейк Мартіна Скорцезе на сильний гонкогівський фільм "Подвійна рокіровка".

Мет Демон (Matt Damon), Леонардо Ді Капріо (Leonardo DiCaprio), Джек Ніколсон (Jack Nicholson) та чарівна Віра Фарміга (Vera Farmiga) - якщо вам цього не достатньо, то на додачу там в епізодах Марк Валберг (Mark Wahlberg), Алек Болдвін (Alec Baldwin), Мартін Шін (Martin Sheen) та багато інших чудових акторів.

Фільм дуже динамічний, але надто американський. Якби не чудовий дует Ді Капріо - Фарміга, то я б віддав перевагу оригіналу. Але оскільки Леонардо додає з кожною новою роботою, у мене на полиці стоїть саме рімейк.
Рецензія Екслера

Оцінка: Клас! (4+)



Три дні на втечу (The Next Three Days)
Кримінальна драма про звичайного учителя, який за будь-яку ціну намагається звільнити свою невенно засуджену дружину. Історія виглядає неправдоподібною, особливо ближче до кінця. Але можливо на те є причину, тому що у фільмі майже нічого не показано про минуле головного героя.

Отсанні 10-15 хвилин тримають в такому напружені, що я навіть забув про налитий чай (прийшлося знову ставити чайник, коли пішли титри :)

Резюмую: мені дуже сподобалося. Рассел Кроу (Russell Crowe) - класний актор!
Рецензія Екслера

Оцінка: Дуже непогано (4)



Hanna
Якость одного вечора нестерпно захотілося попкорну й коли. Недовго думаючи, купив квиток на VIP місце у Vue Cinema, який розташований у невеличкому провінційному шопінг-центрі Westfield.

Тепер про кіно. Якщо раніше наявність хороших акторів (не супер зірок, а саме акторів) гарантували принаймні якусь якість задоволення, то зараз це зовсім не факт. Голівудським продюсерам якимось магічним чином вдається заманити непоганих акторів у відвертий непотріб. На щастя, "Ханна" видався не таким вже й поганим голівудським фастфудом. В першу чергу через другорядних акторі: родини англійських хіпі та зграйки націкив під приводом героя Тома Холландера (Tom Hollander). Тільки за ради них можна витирпіти майже двогодинну милодраму між бойовитою Кейт Бланшетт (Cate Blanchett) та аморфним Еріком Бана (Eric Bana).

А що ж Ханна? Ну вона там накостиляла усім: ЦРУ, поліції, бандюкам. Та й так що мало нікому не здалося.

Раджу почитати рецензію Алекса Екслера, він там класно "відірвався".

Оцінка: З пивом піде (3)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.