Skip to main content

Джеремі Кларксон: Driven to Distraction

Ну хто не знає Джеремі? Дебелий англієць з рідіючим кучерявим волоссям, який за словом у карман не полізе, й більше за все на світі любить говорити й писати про машини. Top Gear, співведучим якого він є вже добрий десяток років, моя улюблена передача на BBC.

Але Джеремі Кларксон (Jeremy Clarkson) - товариш різносторонній й окрім телешоу знімає власні передачі, веде колонки у різних виданнях й пише книги.

Driven to Distraction, або як її переклали російською "Рожденный разрушать", це збірка статей з його колонки у The Sunday Times.

Він не тільки автоентузіаст "на всю голову", але й дуже талановитий журналіст з досить незвичною манерою, чимось схожою на Алєксєя Вєнєдіктова - главреда "Ехо Москви".

Книга сладається з низки коротких історій на різноманітні теми, кожна з яких поступове перетікає у огляд якоїсь автівки. Там дуже багато смішних й відверто провокаційних моментів - дісталося усім: Брауну й Блеру, німцям й албанцям, американцям й полякам, італійцям й футболістам, екологам та велосипедистам.

Прочитав на одному дихані. Сподобалося дуже! Навіть уже купив ще одно книгу з його попередніх, на пробу - For Crying Out Loud!

А тим часом вийшла нова книга - How Hard Can It Be?


PS.
"Рожденный разрушать" можна купити на Ozon.ru.

Comments

Rustam Sydykov said…
Женя, привет!

А ты книги не скачиваешь по "русской лицензии"? :) Всё покупаешь?

Руст.
Yevhen said…
Привіт, Руст!

Якщо ціна прийнятна ( до 10 фунтів), то чому б не купити?
Rustam Sydykov said…
Женя,

А сколько ты так уже на книги потратил?

Руст.
Yevhen said…
Куплених вже 7 штук:
И ботаники делают бизнес,
The Secrets of Consultancy by Gerald M. Weinberg,
For crying out loud!,
Driven to Distraction by Jeremy Clarkson,
Onward by Howard Schultz,
7 Bad Habits of Unsuccessful People by Sydney Filenkelstein,
100 Quotes to make you think! by Wolfgang Riebe

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.