Skip to main content

Фільмоскоп: The Sea Inside, Winter's Bone, Takers

The Sea Inside
Це картина спільного виробництва Іспанії, Італії та Франції. Історія дуже проста: у одному іспанському селищі живе чоловік, який 28 років прикутий до ліжка. Разом з ним живе родина його брата.

Але напевно "живе" - це сильно сказано, його життя - це спогади та бажання звільнити себе та своїх близьких від непосильної ноші.

Начебто фільм знятий на основі реальної історії. Головного героя зіграв класний іспанський актор Хавєр Бардем (Javier Bardem). Він зіграв вишуканого плейбоя у непоганому "Вікі, Крістіна, Барселона" (Vicky Cristina Barcelona), та холоднокровного вбивцю - Антона Чігура - у класному "Старикам тут не місце" (No Country for Old Men).

Мені фільм сподобався.

Оцінка: Сильно! (4)



Winter's Bone
Історія про американське "дно". Такі місця й навіть цілі регіони є у будь-якій країні. Фільм депресивний, але цікавий. Сподобалась головна героїня заграна 21-річною Дженіфер Лоуренс (Jennifer Lawrence). Класно зіграла, навіть Станіславський напевно повірив би.

Потім я її бачив у якомусь приторному бойовичку, щось знову про X-Men. Там вона було більше для антуражу, втім як й інші непогані актори.

Оцінка: Непогано (4-)



Нальотчики (Takers)
Прикольний бойовичок про грабіжників банків. Про це вже сотні, якщо не тисячі, фільмів. Деякі з них класні, як наприклад Heat. Інші - непогані, наприклад The Town. Деякі відверто так собі, як той же The Italian Job.

До речі, у цьому фільмі герої намагаються провернути такуж штуку як й Шарліз Терон й Ко у The Italian Job, але не все вийшло так гладко. Можливо тому цей фільм більш реалістичний й через більш цікавий.
Рецензія Екслера.

Оцінка: Гуд (4)

Comments

Popular posts from this blog

Вихідний у Кардіффі - столиці Уельсу

Наприкінці квітня їздили в Уельс. Погуляли з дітьми у великому парку (Bute Park) у самісінькому центрі Кардіффа, під стінами кардіффського замку. Погода була напрочуд гарна - сонячна й тепла. Як завжди, отримали багато позитивних емоція та вражень. Якось так виглядала столиця Уельса в кінці квітня Ось таймлапс нашої подорожі до кордону з Уельсом Ну й щоб два рази не вставати, перетин мостів, старого (Severn Bridge) й нового (Second Severn Crossing), через річку Северн (River Severn), яка розділяє південний Уельс та західну Англію P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, ставте "лайк" та підписуйтесь на мій канал

Пісня дня

Після важкого тижня хочеться відключитися від усього й просто відпочити, але з двома дітьми спокій нам тільки сниться :) Лише гарна пісня нам допоможе. P.S. Підтримайте YouTube-ра початківця, підписуйтесь на мій канал

Пісня на ніч

Оригінальну пісню я чув один раз за все життя багато років тому. Цей кавер набаго краще оригінала.